Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, mesaj pentru protestatarii de la Capitoliu: "Am avut alegeri care ne-au fost furate. Dar trebuie să mergeţi acasă acum"

Donald Trump a postat un mesaj video pe Twitter prin care le cere protestatarilor să meargă acasă în linişte. Îndemnul vine la scurt timp după ce preşedintele ales Joe Biden i-a cerut preşedintelui în funcţie să apară la televizor, în încercarea de a-i linişti pe protestatari.

Andreea Anghel
de Andreea Anghel

la 06.01.2021, 23:50

Donald Trump a postat un mesaj pe Twitter prin care le cere protestatarilor să meargă acasă în linişte.
Donald Trump le-a cerut protestatarilor să meargă acasă - Profimedia Images
  • Donald Trump le-a transmis un mesaj protestatarilor pe Twitter

Preşedintele în funcţie Donald Trump i-a rugat pe protestatarii care au pătruns în interiorul Congresului SUA să meargă acasă.

''Ştiu că sunteţi răniţi, vă înţeleg durerea, am avut alegeri care ne-au fost furate. Dar trebuie să mergeţi acasă acum, trebuie să avem pace. Trebuie să respectăm legea, dar şi pe oamenii legii. Nu vrem ca nimeni să fie rănit. Este o perioadă foarte dificilă. Nu a mai fost niciodată un timp ca acesta, când astfel de lucruri să aibă loc. Trebuie să avem pace! Mergeţi acasă! Vă iubim! Sunteţi foarte speciali! Aţi văzut ce se întâmplă, aţi văzut cum sunt alţii trataţi, atât de rău şi atât de diabolic. Înţeleg cum vă simţiţi. Dar acum trebuie să mergeţi acasă în pace!'', a afirmat Donald Trump. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mii de susținători ai lui Trump au luat cu asalt miercuri Capitol Hill, pentru a protesta împotriva certificării victoriei electorale a lui Joe Biden, forțând poliția să ordone evacuarea clădirilor de birouri din apropiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, mesaj pentru protestatarii de la Capitoliu: "Am avut alegeri care ne-au fost furate. Dar trebuie să mergeţi acasă acum"