Antena Meniu Search
x

Dezvăluiri din culisele căsniciei "disfuncţionale" a lui Donald Trump cu Melania: "nu se vedeau cu zilele, deşi stăteau în aceeaşi clădire"

Cartea "Fire and Fury", care a provocat furia lui Donald Trump vine cu dezvăluiri surprinzătoare din culisele mariajului preşedintelui american.

Cartea "Fire and Fury", care a provocat furia lui Donald Trump vine cu dezvăluiri surprinzătoare din culisele mariajului preşedintelui american. Autorul Michael Wolf dă de înţeles că Trump şi soţia sa Melania au o căsnicie disfuncţională.

Cartea explozivă dă detalii complet neaşteptate despre Donald şi Melania Trump. Chiar şi înainte ca el să fie ales preşedinte, cuplul petrecea foarte puţin timp împreună. Ba chiar cei doi nu se vedeau cu zilele, deşi, în mod surprinzător, se aflau în aceeaşi clădire.

"Mariajul lui Donald Trump i-a lăsat perplecşi pe aproape toţi cei din jurul său sau cel puţin pe cei care nu au avioane private şi multe case", scrie în cartea sa Michael Wolf.

"El şi Melania petreceau relativ puţin timp împreună. Puteau trece zile fără ca ei să se vadă, chiar şi când erau amândoi în Trump Tower", mai spune scriitorul.

"Adesea ea nu avea habar unde se află el sau nici nu părea interesată de asta. Soţul său se plimba de la o reşedinţă la alta ca şi cum ar schimba camerele", se afirmă în "Fire and fury".

Căsnicia lui Donald Trump şi Melania i-a lăsat perplecşi pe cunoscuţi

În faţa cunoscuţilor, Donald Trump se referea adesa la Melania, cea de-a treia sa nevastă, ca la o "soţie trofeu". Cartea mai spune că preşedintele a fost în cea mai mare parte a timpului absent din viaţa fiului său de 12 ani, Barron.

Conform cărţii, Melania era foarte îngrijorată că, dacă soţul îi ajunge preşedinte, va fi grav afectat stilul ei de viaţă, concentrat în special pe creşterea lui Barron. 

"E un fals!", este reacţia lui Donald Trump la cartea lui Michael Wolf. Preşedintele a fost deranjat mai ales de unele informaţii din Fire and fury legate de aspectele politice. De altfel, avocaţii lui Trump au demarat procedurile pentru a împiedica publicarea cărţii. "Fire and fury" a fost scoasă însă la vânzare şi se anunţă un bestseller.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Dezvăluiri din culisele căsniciei "disfuncţionale" a lui Donald Trump cu Melania: "nu se vedeau cu zilele, deşi stăteau în aceeaşi clădire"