Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump, reacţie după ce a fost audiat de procurori. Fostul preşedinte susţine că investigaţia este o vânătoare de vrăjitoare

Donald Trump se confruntă cu probleme din ce în ce mai mari. Fostul preşedinte al Statelor Unite ar fi trebuit să răspundă procurorilor la un set de întrebări cu privire la practicile de afaceri ale corporaţiei pe care o conduce.

de Redactia Observator

la 11.08.2022, 22:29

Vezi și

Donald Trump a invocat, însă, dreptul constituţional de a nu da declaraţii, aşa cum prevede Articolul 5 din Constituţia americană. Ulterior, pe reţeaua sa de socializare, fostul lider de la Casa Albă, a susţinut că investigaţia este o vânătoare de vrăjitoare şi un atac susţinut la adresa persoanei sale şi a companiei pe care a fondat-o.

Donald Trump, anchetat de procurori

Donald Trump s-a lansat şi într-o teorie a conspiraţiei, după percheziţiile desfăşurate la reşedinţa sa din Mar-a-Lago. Fostul preşedinte al Statelor Unite şi-a exprimat temerea ca nu cumva agenţii FBI să-i fi plasat probe în locuinţă. Un motiv în plus pentru ca republicanii să ceară o investigaţie asupra modului în care s-a desfăşurat acţiunea. 

Mike Turner, membru de rang al Comitetului de Informații al Camerei: Este pentru prima dată în istorie când Procurorul General al unui președinte în exercițiu a aprobat percheziția casei fostului președinte și a posibilului viitor candidat la Președinție împotriva președintelui în exercițiu. Acesta este, cu siguranță, un lucru care necesită o verificare la nivel înalt, pentru că ridică întrebări asupra constituţionalităţii unor acţiuni ale preşedintelui, ale Procurorului General şi ale directorului FBI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Donald Trump, reacţie după ce a fost audiat de procurori. Fostul preşedinte susţine că investigaţia este o vânătoare de vrăjitoare