Antena Meniu Search
x

Video Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia, după ce a pierdut alegerile pentru Casa Albă

După ce a pierdut alegerile pentru Casa Albă, Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia. Iar odată cu ea şi o parte din avere. Melania s-ar putea alege cu 50 de milioane de dolari dacă va decide să divorţeze, spun apropiaţii cuplului.

de Redactia Observator

la 13.11.2020, 17:02

Vezi și
  • Melania ar număra minutele până când îl va putea părăsi pe Donald Trump, spun apropiaţii cuplului.
  • Divorţul l-ar putea costa însă 50 de milioane de dolari pe fostul magnat american.

O sumă mult mai mare decât au primit primele două neveste ale lui Trump. Dar pentru a putea pune capăt mariajului, fostul fotomodel sloven număra secundele până când Donald Trump va părăsi Casa Albă.

Umăr la umăr, Melania şi Donald Trump par a fi un cuplu fericit. Fostul fotomodel sloven i-a luat de multe ori apărearea soţului atunci când camerele erau îndreptate asupra ei. Ultima dată cu doar 3 zile înainte de scrutin, atunci când l-a însoţit la două mitinguri de campanie.

Melania Trump, Prima Doamnă a SUA: Preşedintele Trump alege să ajute America să evolueze. Această ţară merită un preşedinte care a făcut schimbări, nu unul care a rostit cuvinte goale şi promisiuni.

În ciuda cuvintelor de laudă rostite în public, Melania ar număra minutele până când îl va putea părăsi pe Donald Trump, spun apropiaţii cuplului. Divorţul l-ar putea costa însă 50 de milioane de dolari pe fostul magnat american. O sumă de aproape 3 ori mai mare decât cea pe care a primit-o Ivana Trump, prima lui nevastă. Marla Maples, cea cu care a avut cel mai scurt mariaj, s-a ales în schimb cu doar 2 milioane de dolari. Spre deosebire de cele două, Melania şi-ar fi renegociat contractul prenupţial chiar înainte ca Trump să devină preşedinte.

Nu este pentru prima oară când în presă se discută despre mariajul tensionat dintre cei doi. Mai ales că, în timpul celor 4 ani de mandat, nu puţine au fost momentele stânjenitoare între cei doi. Unul din cele mai cunoscute a fost refuzul Melaniei de a îl lua pe Trump de mână în timpul primei lor vizite oficiale în Israel.

Omarosa Manigault Newman, fosta consilieră a lui Trump: Cunosc acest cuplu încă de când ieşeau la întâlniri. S-au căsătorit la doar un an după ce s-a lansat emisiunea The Apprentice. Şi ce am observat în ultimii 17 ani te face să fii confuz. Uneori se plac unul pe altul şi alteori ea simte, pur şi simplu, o repulsie faţă de el.

Cu un mariaj de 15 ani, Melania ar fi vrut să îl părăsească pe Trump înainte ca acesta să candideze pentru funcţia de preşedinte în 2016. Ar fi decis să îi rămână alături pe perioada campaniei doar pentru că nu a crezut că va şi câştiga. Surse apropiate primei doamne spun că aceasta chiar ar fi plâns în clipa în care a aflat rezultatul alegerilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump riscă să îşi piardă şi soţia, după ce a pierdut alegerile pentru Casa Albă