Antena Meniu Search
x

Donald Trump susține că a strâns 1 miliard de dolari pentru platforma de socializare "Truth Social"

Compania The Trump Media & Technology Group susține că a strâns 1 miliard de dolari de la investitori, înaintea lansării aplicației Truth Social, o rețea de socializare ce vine ca răspuns la blocarea conturilor fostului președinte american pe toate platformele importante - Twitter, Facebook și Instagram.

de Redactia Observator

la 05.12.2021, 17:09

fostul președinte al SUA Donald Trump
Donald Trump susține că a strâns 1 miliard de dolari pentru platforma de socializare "Truth Social" - Zuma Press / Brian Cahn via Hepta

"Un miliard de dolari trimite un mesaj important marilor corporații că cenzura și discriminarea politică trebuie să înceteze. Pe măsura ce conturile se extind, Trump Media & Technology Group va fi într-o poziție mai puternică pentru a lupta cu tirania celor din Big Tech", a transmis Donald Trump. Potrivit BBC, platforma Truth Social urma să fie lansată anul acesta și promitea că nu va discrimina pe baza ideologiei politice.

The Trump Media & Technology Group a intrat într-un parteneriat cu Digital World Acquisition, fără a preciza care anume sunt investitorii instituționali ce pariază pe viitoare aplicație. Cu toate acestea, mesajul subliniază capacitatea fostului lider de la Casa Albă de a strânge susținere financiară în ciuda controverselor ce i-au marcat mandatul de președinte.

Donald Trump, blocat pe Facebook, Instagram și Twitter

Donald Trump a fost blocat de pe cele mai importante platforme de socializare după atacul din 6 ianuarie al susținătorilor săi asupra Capitoliului SUA, pe fondul îngrijorării că fostul președinte ar putea încuraja alte violențe.

La acel moment, Trump avea 89 de milioane de urmăritori pe Twitter, 33 de milioane pe Facebook și 24.5 milioane pe Instagram. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Donald Trump susține că a strâns 1 miliard de dolari pentru platforma de socializare "Truth Social"