Antena Meniu Search
x

Ruşii susţin că au doborât două drone în apropierea unor depozite militare din regiunea Moscovei

Armata rusă a interceptat două drone în timp ce se apropiau de depozitele militare din regiunea Moscovei, a declarat miercuri guvernatorul Andrei Vorobiov, citat de Reuters.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 12:27

- Twitter

"S-au găsit resturi, nu s-au înregistrat pagube sau victime", a declarat Vorobiov, adăugând că dronele au căzut în apropierea satului Kalinineţ.

Agenţia rusă de ştiri TASS a relatat, citând surse neidentificate din cadrul forţelor de ordine, că o altă dronă a fost doborâtă în apropierea satului Lukino din regiunea Moscovei.

De asemenea, TASS a informat că două dintre drone au fost interceptate în drum spre Divizia Taman a Forţelor Terestre ale Rusiei. Divizia are sediul în Kalinineţ, care se află la doar 60 km de Kremlin.

În luna mai, drone au lovit cartiere ale elitelor din Moscova, inclusiv Kremlinul, în ceea ce Rusia a declarat că a fost un atac ucrainean, iar un politician a spus că a fost cel mai periculos atac asupra capitalei de la cel de-al Doilea Război Mondial încoace.

Ucraina nu revendică aproape niciodată în mod public responsabilitatea pentru atacuri în interiorul Rusiei sau pe teritoriul controlat de Rusia în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Ruşii susţin că au doborât două drone în apropierea unor depozite militare din regiunea Moscovei