Antena Meniu Search
x

Două femei, ținute ostatice de propria pisică

Două femei din Statele Unite au fost ţinute ostatice ore în şir, în casă, de către. propria pisică.

Vezi și

 Două femei din Statele Unite au fost ţinute ostatice ore în şir, în casă, de către. propria pisică. Se pare că felina ataca de fiecare dată când stăpânele, mamă şi fiică, încercau să iasă din cameră.

La ora 4 dimineaţa, dispeceratul de urgenţă înregistra o cerere de ajutor mai puţin obişnuită. O femeie a sunat la numărul de urgenţă şi a spus că pisica le ţine ostatice în dormitor pe ea şi pe fiica ei şi le atacă dacă încearcă să iasă.

Fiica proprietarei încerca să ajungă la baie când motanul Cuppy s-a năpustit asupra ei. A zgâriat-o şi i-a sfâşiat hainele. Speriată, femeia a fugit în dormitorul mamei ei. Şi acolo au rămas amândouă. Cum încercau să iasă pe hol, motanul sărea la atac.

Un echipaj de Poliţie care patrula în zonă a venit în ajutorul ostaticelor. Odată ajunşi la locuinţă, agenţii şi-au dat seama că. nu prea ştiu ce e de făcut şi nici cum să intervină. O vecină a venit cu soluţia.

Deşi erau înarmaţi cu mătura, agenţii de poliţie au ales totuşi tehnica negocierii directe. Într-un final, motanul a ieşit de bunăvoie din casă. Iar stăpânele, din dormitorul unde se baricadaseră. Acum, femeile se gândesc dacă mai e posibil să convieţuiască alături de felina de 14 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Două femei, ținute ostatice de propria pisică