Antena Meniu Search
x

Doua gaste ii ataca, fara mila, pe cei care vor sa le incalce teritoriul

O legenda spune ca gastele de pe Capitoliu au salvat, candva, Roma antica, pentru ca i-au trezit, cu strigatele lor, pe soldati, la aparitia unor dusmani.

Vezi și

Vizitatorii parcului din Sacramento afla repede, pe pielea lor, ca gastele nu prea stiu de gluma. Ele ataca, fara avertisment, pe oricine se apropie prea mult, chiar cu intentii pasnice.

Victimele sunt, in general, iubitoare de animale si nu le iarta pe cele doua pasari feroce.

Gastele accepta in preajma lor doar cativa prieteni care le-au castigat increderea pentru ca le aduc apa si mancare. Acestia sunt primii care le iau apararea dupa fiecare incident.

Vizitatorii obisnuiti ai parcului s-au invatat sa respecte intimitatea familiei de gaste. Acestea par sa fi enervat toate celelalte pasari din parc si le gonesc de fiecare data cand incearca sa se apropie si le interzic chiar si accesul in lac.

Un alt prieten al celor doua pasari crede ca ele au devenit agresive pentru ca au fost victimele unor caini sau adolescenti rautaciosi. Oricare ar fi motivul, gastele se arata mandre ca pot sa-i ofere oricarui intrus o amintire de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Doua gaste ii ataca, fara mila, pe cei care vor sa le incalce teritoriul