Antena Meniu Search
x

Dovada că natura este cel mai mare artist! Un râu columbian, plin de culori

Minune a naturii! Caño Cristale este renumit pentru culorile superbe pe care le are în componenţă! Şi nu, nu sunt prelucrate

 Minune a naturii! Caño Cristale este renumit pentru culorile superbe pe care le are în componenţă! Şi nu, nu sunt prelucrate

Provinicia columbiană Serrania de la Macarena adăposteşte unul dintre cele mai frumoase râuri din lume! Culorile sale impresionează o lume întreagă. 

În cea mai mare parte a anului, râul nu este cu nimic mai deosebit faţă de altă apă curgătoare, însă în scurtă perioadă dintre sezonul ploios şi cel secetos, el devine scena unui festival de culori naturale. Atunci, râul poate avea o varietate de galben, albastru, verde, negru şi roşu. Apa este colorată de o specie unică de plante. Acestea trăiesc pe fundul râului şi poartă numele de Macarenia clavigera.

Caño Cristales mai este cunoscut că "Râul celor cinci culori", "Râul curcubeu" sau "Râul care duce spre Paradis", are 100 de kilometri lungime şi 20 de metri lăţime.

Acesta a fost redeschis pentru vizitatori în 2009, iar în prezent mai multe companii turistice din Columbia oferă tururi ghidate în zonă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Dovada că natura este cel mai mare artist! Un râu columbian, plin de culori