Antena Meniu Search
x

Observator Special: Dr. Oz, dat in judecata de un barbat care nu i-a urmat intocmai sfaturile

Dr. Oz si-a castigat, de-a lungul vremii, renumele de "guru al vietii sanatoase"! Milioane de oameni din intreaga lume si-au modificat modul de a trai si de a se alimenta, pe baza sfaturilor date de specialistul de origine turca. Insa Oz a fost actionat in judecata de persoane care au decretat ca indicatiile doctorului le-au creat numai si numai probleme.

Vezi și

Spre deosebire de alti doctori, care parca se straduiesc sa te complexeze cu notiunile si cu limbajul detinute, doctorul Oz s-a straduit dintotdeauna sa vina cu cele mai clare explicatii, astfel ca oricine sa inteleaga in amanunt problema discutata. De asemenea, nu a evitat sa sugereze remedii naturale, in defavoarea celor "industriale", ca sa le spunem asa.

Dar tocmai medicina naturista l-a pricopsit cu un proces. Un domn american sustine ca a aplicat unul dintre sfaturile oferite de doctorul Oz i-a nenorocit picioarele. Ce problema de sanatate avea? O circulatie periferica proasta, care nu a putut fi rezolvata prin niciuna dintre tratamentele obisnuite. Ce sfat i-a dat doctorul Oz? Sa umple varfurile unor sosete cu orez, sa le bage la microunde, dupa care sa le incalte.

Evident ca doctorul a precizat cat se poate de clar ca nu trebuie sa lase sosetele la caldura prea mult, ca sa nu-si arda pielea. Domnul, insa, a facut cum a crezut, iar acum il taraste pe doctorul Oz prin tribunale, pentru ca nu i-a spus clar la cate grade trebuia fixat cuptorul si cat timp ar fi trebuit sa-si tina sosetele la microunde.

Nu este pentru prima data cand doctorul Oz este dat in judecata. A mai patit-o si acum trei ani, cand vecinul lui l-a chemat in instanta, pentru ca pomii plantati de doctor il impiedicau sa admire peisajul din jur. Apoi, un producator de suc de mere i-a intentat proces, pentru ca doctorul s-a trezit sa spuna la televizor ca exista produsul acestuia contine un nivel ridicat de arsenic.

Ce-i drept, nici oamenii de stiinta nu sunt fanii doctorului turc si l-ar da in judecata rauri-rauri. Acestia sustin ca Mehmet Oz este doar un showman si nicidecum un specialist in medicina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Observator Special: Dr. Oz, dat in judecata de un barbat care nu i-a urmat intocmai sfaturile