Antena Meniu Search
x

Dragoste în secolul XXI: S-a îndrăgostit la prima vedere de un tânăr zărit într-un metrou din Paris și a apelat la rețelele de socializare ca să-l găsească

Dacă înainte scrisorile te ajutau să intri în legătură cu persoana de care te-ai îndrăgostit, în secolul XXI lucrurie au evoluat, iar rețelele de socializare vin în ajutorul sufletelor chinuite de iubire pentru a-și găsi jumătatea.

de Monica Palade

la 20.03.2021, 10:18

Dragoste în secolul XXI: S-a îndrăgostit la prima vedere de un tânăr zărit într-un metrou din Paris și a apelat la rețelele de socializare să-l întâlnească - Profimedia

O studentă de 22 de ani din Paris s-a îndrăgostit iremediabil de un tânăr pe care l-a întâlnit în metrou. Tânăra a făcut o adevărată revoluție pe rețelele de socializare în încercarea disperată de a afla cine este bărbatul care i-a furat inima la prima vedere și pe care nu a avut curajul să-l abordeze atunci. Pare a fi un scenariu desprins dintr-o comedie romantică.

Încurajată de o prietenă, studenta, al cărei nume a rămas necunoscut, a postat anunțuri prin stațiile de metrou pentru a da de bărbatul care i-a furat inima, în ciuda faptului că purta mască.

O poveste de iubire nebună, nebună

Pe afișe, student a scris: “Acest băiat de 20 de ani s-a așezart și a scos o carte de Jean-Paul Sarte, iată-mă deja acaparată. În plus să citești: Existențialismul este un umanism este deja plin de șarm”. Ea l-a descris și cum arăta fizic și apoi i-a rugat pe cei care citesc asta să ajute la distribuirea mesajului pentru a-l găsi mai repede. Tânăra a adăugat că dacă băiatul însuși citește acest mesaj și se recunoaște să o caute pe Instagram, pe un cont pe care l-a creat special pentru această ocazie.

Mai mulți utilizatori au făcut poze la afiș și l-au distribuit pe rețelele de socializare. Și cum s-a distribuit masiv, ziarul Le Parisien a publicat și el un articol. Într-un final cel căutat s-a identificat și a căutat-o pe tânăra îndrăgostită.

Un final nefericit

Din păcate, tânărul și el student, în vârstă de 21 de ani, nu este singur. Este cuplat de opt luni și este foarte fericit. Studenta a acceptat să povestească pentru Europe 1 că este foarte fericită că l-a găsit pe necunoscut, chiar dacă deznodământul nu a fost cel pe care și l-ar fi dorit. „Am primit deja mesaje care îmi spun că mă voi mărita cu acest bărbat, voi trăi cea mai frumoasă poveste de iubire din viața mea și că vom avea patru copii. Nu se va întâmpla asta”, a mărturisit tânăra.

„Dar am găsit un băiat extrem de finuț, foarte respectuos și la fel de șocat de metoda pe care am ales-o ca să-l găsesc. Cred că a ezitat mult până să îmi trimită un mesaj, fratele său i-a spus să nu o facă, pentru că sunt o ciudată. Dar în final a făcut-o, spunându-și că trebuie să o cunoască pe persoana care a avut curajul să facă asta”.

Deși finalul nu a fost cel scontat, tânăra speră că macar vor rămâne prieteni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Dragoste în secolul XXI: S-a îndrăgostit la prima vedere de un tânăr zărit într-un metrou din Paris și a apelat la rețelele de socializare ca să-l găsească