Antena Meniu Search
x

Dragostea le-a adus moartea! Tineri căsătoriţi, decapitaţi de familia miresei

Un cuplu de tineri căsătoriţi din nord-estul Pakistanului a suferit o moarte cumplită provocată chiar de către familia miresei

Un cuplu de tineri căsătoriţi din nord-estul Pakistanului a suferit o moarte cumplită provocată chiar de către familia miresei

Sajjad Ahmed, în vârstă de 26 de ani, şi Muawia Bibi, de 18, s-au căsătorit legal pe 18 iunie 2014, împotriva voinţei familiei Bibi. A doua zi, tatăl şi unchii miresei i-au ademenit pe tineri în satul de orgine al fetei, Satrah, unde cei doi au fost legaţi şi ulterior decapitaţi, a declarat Mohammad Ahsanullah, un reprezentant al autorităţilor provinciei pakistaneze Punjab, conform CNN.

În ciuda faptului că nu au existat martori care să incrimineze rudele fetei, acestea s-au predat de bună voie poliţiei, iar acum sunt încarcerate.

Astfel de crime "pentru onoare" îşi au originea în tradiţiile tribale pakistaneze şi, de obicei, au loc în zonele rurale. Potrivit activiştilor pentru drepturile omului, adesea martorii crimelor, inclusiv oameni ai legii, nu intervin pentru că ele sunt considerate chestiuni familiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Dragostea le-a adus moartea! Tineri căsătoriţi, decapitaţi de familia miresei