Antena Meniu Search
x

Drama sfâșietoare a unei familii de români proaspăt stabilită în Canada

Dramă înfiorătoare într-o familie de români proaspăt stabilită în Canada. Soţie şi mamă, o arădeancă de 29 de ani, a murit într-un grav accident de circulaţie, produs de un şofer băut şi drogat.

Vezi și

Dramă înfiorătoare într-o familie de români proaspăt stabilită în Canada. Soţie şi mamă, o arădeancă de 29 de ani, a murit într-un grav accident de circulaţie, produs de un şofer băut şi drogat.

Până acum două săptămâni, Răzvan şi Susana Dumitru erau fericiţi. Aveau o familie frumoasă şi un băieţel sănătos. De 9 luni se mutaseră în Canada şi aveau planuri mari. Totul s-a năruit într-o secundă, în noaptea de 27 noiembrie. 

"A fost sfâşietor! Ţi se frânge inima să vezi atâta durere. Aveau totul şi într-o fracţiune de secundă totul s-a spulberat!" a declarat Cristina Battik, martor la tragicul eveniment.

Era duminică seară, iar românii se întorceau acasă când maşina în care se aflau a fost lovită din spate de un şofer băut. Susana, în vârstă de 29 de ani a murit pe loc. Bebeluşul de 3 luni, George, a fost dus de urgenţă la spital. Tatăl lui care se afla la volan, este în stare de şoc.

Pe acelaşi subiect

În vârstă de 3 luni, bebeluşul este grav rănit la cap şi are nevoie de tratamente ale căror costuri, pe termen lung, depăşesc resursele familiei. Prietenii şi familiile celor doi au început o campanie de strângere de fonduri.

Şi-au propus să adune 35.000 de dolari, bani necesari atât pentru a o aduce acasă, în România, pe Susana dar şi pentru a acoperi costurile spitalizării lui George. De două săptămâni, bebeluşul luptă pentru viaţa lui într-un spital din Toronto. Iar tatăl lui îi este alături zi şi noapte.

"Avea mâinile pe cap, purta o eşarfă şi... nu se oprea din plâns, puteai vedea că suferă atât de tare. Şi toată familia îl înconjura, părinţii lui erau acolo şi încercau să îl consoleze. Nu aveau însă ce face. La un moment dat, au început să se roage, au căzut în genunchi, nu ştiau ce pot face altceva", a adăugat martorul.

George fusese botezat cu doar 2 săptămâni în urmă. Şoferul care i-a lovit era băut şi sub influenţa drogurilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Drama sfâșietoare a unei familii de români proaspăt stabilită în Canada