Antena Meniu Search
x

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an, deşi e semnalizat corespunzător.

De Cosmin Stăniloiu la 17.10.2019, 10:42

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an, deşi e semnalizat corespunzător.

O autoutilitară albă s-a rupt de la jumătate, după ce a lovit podul feroviar Stonea din Fens, dar nimeni nu a fost rănit grav. A fost a 12-a oară anul acesta când podul a fost lovit.

Poliția britanică de transport și reprezentanţi ai rețelei de cale ferată au fost chemați la fața locului marți dimineață, imediat după ora 8. Autoutilitara era blocată sub pod şi ruptă la jumătatea ei.

"Podul, care se află pe linia de cale ferată Ely-Peterborough, între martie și Manea, are o restricție de înălțime de 2,1 m.", a declarat un reprezentant al căilor ferate. Se pare că şoferul dubei nu a ştiut exact înlţimea maşinii pe care o conducea.

Accidentele similare provoacă anual pagube de 23 de milioane de lire sterline în Marea Britanie, majoritatea având drept cauză insuficienta cunoaştere a dimensiunii maşinii de către şoferi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an

Breaking news

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută...

Alexandru Pițurcă și directorul ROMARM sunt liberi. Judecătorii au respins cererea de arestare făcută de DNA