Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an, deşi e semnalizat corespunzător.

de Cosmin Stăniloiu

la 17.10.2019 , 10:42

Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an, deşi e semnalizat corespunzător.

O autoutilitară albă s-a rupt de la jumătate, după ce a lovit podul feroviar Stonea din Fens, dar nimeni nu a fost rănit grav. A fost a 12-a oară anul acesta când podul a fost lovit.

Poliția britanică de transport și reprezentanţi ai rețelei de cale ferată au fost chemați la fața locului marți dimineață, imediat după ora 8. Autoutilitara era blocată sub pod şi ruptă la jumătatea ei.

Articolul continuă după reclamă

"Podul, care se află pe linia de cale ferată Ely-Peterborough, între martie și Manea, are o restricție de înălțime de 2,1 m.", a declarat un reprezentant al căilor ferate. Se pare că şoferul dubei nu a ştiut exact înlţimea maşinii pe care o conducea.

Accidentele similare provoacă anual pagube de 23 de milioane de lire sterline în Marea Britanie, majoritatea având drept cauză insuficienta cunoaştere a dimensiunii maşinii de către şoferi.

Cosmin Stăniloiu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri externe » Dubă ruptă în două sub un pod de cale ferată. Podul a făcut praf 12 maşini în acest an