Antena Meniu Search
x

El e românul ucis în somn de un conaţional, la Veneția. O fetiţă a rămas orfană dintr-un motiv uluitor

Românul ucis în somn la Veneția a lăsat în urmă o fetiţă orfană. Criminalul lui a avut un motiv incredibil pentru care i-a luat gâtul.

Românul ucis în somn la Veneția a lăsat în urmă o fetiţă orfană. Criminalul lui a avut un motiv incredibil pentru care i-a luat gâtul. Cei doi dormeau în acelaşi pat şi ucigaşul s-a trezit noaptea pentru a-şi omorî şeful.

Gheorghe Șuță, un constănțean stabilit în Italia, a fost ucis cu sânge rece de colegul de apartament, pe care victima îl găzduise pentru a-l ajuta. Îi oferise un loc de muncă pe un şantier naval şi îi era şef, dar tocmai asta l-a scos din minţi pe Georgian Ionuţ Bejenaru. Supărat că stătea cu gura pe el toată ziua la muncă, acesta, venit de doar trei luni în Italia, a decis să îl omoare pe cel care-l ajutase.

În vârstă de 36 de ani, Gheorghe Şuţu se căsătorise în 2015 și avea o fetiță. Colegii bărbatului spun că "o persoană minunată, mereu săritor cu oricine, care trăia pentru familie și era altruist", notează cotidianul Venezia Today. 

Toţi colegii de muncă ai lui Gheorghe Șuță, majoritatea români, se declară șocați de cele întâmplate. "Nu a meritat un astfel de sfârșit. Suntem șocați. Împărtășeam totul cu Gheorghe, de la sfaturi până la oboselile vieții de zi cu zi. Era un om bun, foarte muncitor." spun ei.

Gheorghe Șuță lucra împreună cu ucigașul lui, Georgian Ionuț Bejnaru. S-a trezit noapte şi a luat un cuţit de la bucătorie, i-a tăiat gâtul şefului şi cumnatul criminalului, care dormea într-o cameră alăturată, a fost cel care a fost trezit de zgomote. L-a impobilizat pe ucigaş, l-a dezarmat şi a chemat poliţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » El e românul ucis în somn de un conaţional, la Veneția. O fetiţă a rămas orfană dintr-un motiv uluitor