Antena Meniu Search
x

Video Elon Musk, pus pe glume înainte de achiziția Twitter. Miliardarul a intrat cu o chiuvetă în sediul companiei pentru a le transmite un mesaj viitorilor săi angajați

Elon Musk e pus pe glume, înainte de parafarea contractului prin care va deveni acţionar majoritar la Twitter. Miliardarul a postat ieri un clip în care poate fi văzut intrând cu o chiuvetă în braţe în sediul din San Francisco al companiei. 

de Redactia Observator

la 27.10.2022, 20:34

Vezi și

Chiuveta reprezintă obiectul unui joc de cuvinte în limba engleză, mesajul fiind că angajaţii companiei trebuie să accepte ideea că va fi prin preajmă mai des. Apariţia sa la sediul Twitter s-a produs cu câteva zile înainte ca acesta să încheie achiziţia în valoare de 44 de miliarde de dolari a reţelei de socializare. Însă Elon Musk nu s-a oprit aici: acesta şi-a actualizat biografia profilului unde s-a numit "Şeful Twitter-ului" şi şi-a schimbat locaţia cu cea a sediului din San Francisco.

Miliardarul se pregătește să cumpere Twitter

Elon Musk a informat co-investitorii care s-au angajat să finanţeze achiziţia sa de 44 miliarde de dolari a platformei de socializare Twitter Inc că intenţionează să încheie tranzacţia până vineri, au declarat pentru Reuters surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul.

Investitorii de capital, inclusiv Sequoia Capital, Binance, Qatar Investment Authority şi alţii, au primit documentele privind finanţarea tranzacţiei de la avocaţii lui Elon Musk, susţin sursele.

Este cel mai clar indiciu că miliardarul american intenţionează să se conformeze termenului limită dat de Tribunalul din Delaware pentru a finaliza tranzacţia. Băncile care s-au angajat să susţină achiziţionarea Twitter au finalizat acordul final de finanţare şi acum semnează documentele necesare, a anunţat şi Bloomberg.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Elon Musk, pus pe glume înainte de achiziția Twitter. Miliardarul a intrat cu o chiuvetă în sediul companiei pentru a le transmite un mesaj viitorilor săi angajați