Antena Meniu Search
x
LIVE

EMOŢIONANT! Câinele care a supravieţuit miraculos face minuni pentru un copil cu autism

Xena este o căţeluşă care a fost tratată cu bestialitate de foştii stăpâni. Când a fost găsită de asociaţiile pentru protecţia animalelor, veterinarii îi dădeau doar 1% şanse de supravieţuire. A scăpat miraculous iar acum face minuni pentru micuţul ei stăpân care este autist.

la 14.04.2014, 19:37

 Mama unui băiat de 8 ani care suferă de autism s-a gândit să aducă în viaţa micuţului ei un prieten. Aşa că s-a dus la un adăpost şi a adoptat căţeluşa care i-a schimbat viaţa micuţului.

Imediat cum a ajuns Xena în casa lor atmosfera s-a schimbat complet. Mama băieţelului spune că din momentul în care fiul ei a făcut cunoştinţă cu căţeluşa care a supravieţuit miraculous a fost ca şi cum micuţul s-ar fi renăscut.

“Imediat au apărut zâmbete în casa noastră. Se cânta, se vorbea. Băiatul meu chiar îi săunea căţeluşei că are o bubă pe nas”, a spus mama băiatului.

Aceasta încearcă să atragă atenţia asupra faptului că animalele sunt cu adevărat miraculoase şi că merită un tratament mai bun. De asemenea, ea încercă să arate întregii lumi câte beneficii au animalele pentru copiii autişti.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » EMOŢIONANT! Câinele care a supravieţuit miraculos face minuni pentru un copil cu autism