Antena Meniu Search
x

Epidemie de violenţă în Serbia. Elevi de clasa a IV-a şi a V-a, prinşi cu liste de lichidare a colegilor. Adolescent, arestat pentru că voia să confecţioneze bombe

Serbia se confruntă cu un fenomen ingrijorător: trei şcoli au anunţat, deja, că au copii de clasa a IV-a sau a V-a care au completat liste cu colegii care şi-ar dori să nu mai existe.  

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 14:09

Epidemie de violenţă în Serbia
Epidemie de violenţă în Serbia

Lucrurile sunt cu atât mai grave cu cât exemplul elevului care a ucis 9 oameni, într-o şcoală din Belgrad, este încă proaspăt în memoria tuturor. Toţi elevii care au fost prinşi cu listele de lichidare au fost reţinuţi, alături de părinţii lor.

Autorul masacrului din capitala Serbiei nu va răspunde penal pentru că nu are încă 14 ani, iar autorităţile iau în calcul scăderea limitei de vârstă. Un alt caz îngrijorător s-a produs la un liceu din Belgrad, unde un elev şi-a creat - pe Internet - conturi cu numele unor criminali în masă, pentru a învăţa să facă bombe.

În acest caz, a fost alertat FBI-ul, iar adolescentul a fost reţinut şi acuzat inclusiv de pornografie infantilă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Epidemie de violenţă în Serbia. Elevi de clasa a IV-a şi a V-a, prinşi cu liste de lichidare a colegilor. Adolescent, arestat pentru că voia să confecţioneze bombe