Antena Meniu Search
x

"Era sânge peste tot"! Un înotător, muşcat de un rechin Marele Alb

Un bărbat a fost rănit de un rechin pe o plajă cunoscută din sudul Californiei! Conform medicilor, a avut mare noroc că a supravieţuit

Un bărbat a fost rănit de un rechin pe o plajă cunoscută din sudul Californiei! Conform medicilor, a avut mare noroc că a supravieţuit

Steven Robles, 40 de ani, a fost mușcat de un rechin Marele Alb în jurul orei 9:30 a zilei de sâmbătă. CBS Los Angeles raportează că Robles este în stare stabilă, la UCLA Medical Center Harbor. Din spusesele înotătorului, rechinul se prinsese în plasa unui pescar. Acesta a reuşit, în cele din urmă să se elibereze, însă a venit direct către Steven muşcându-l de coaste şi de braţul drept.

El a fost văzut înainte de atac cu un grup de 15 de înotători ce fac sărituri în apă în fiecare sâmbătă. Aceştia se antrenau pentru Swim Meet Internaţional. "Era sânge peste tot! Rechinul avea peste doi metri, am crezut că îl va ucide", a declarat un martor, conform Daily Mail.

Robles a declarat reporterilor că a lovit animalul marin în nas, aceasta fiind o strategie frecvent recomandată atunci când cineva se confruntă cu un atac al rechinilor . Bărbatul este convins că "gândirea rapidă, dar şi intervenția lui Dumnezeu" sunt responsabile pentru supraviețuirea sa. Acesta urma să înoate la concurs pentru a strânge bani în contul unei biserici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » "Era sânge peste tot"! Un înotător, muşcat de un rechin Marele Alb