Antena Meniu Search
x

"Eroii de sacrificiu" au ajuns la Londra!

Actorii celei de-a treia parţi a filmului, regizat de Patrick Hughes, au fost primiţi ca nişte adevăraţi eroi de sute de fani.

Vezi și

 Actorii celei de-a treia parţi a filmului, regizat de Patrick Hughes, au fost primiţi ca nişte adevăraţi eroi de sute de fani.

"Eroi de sacrificiu 3" a fost lansat la Londra în aceeaşi zi în care aproape toate ţările din Europa comemorau o sută de ani de la izbucnirea primului Război Mondial.

Pelicula, în regia lui Patrick Hughes, aduce împreună majoritatea actorilor din filmele anterioare, cu excepţia lui Bruce Willis, care s-a certat cu Sylvester Stallone şi a renunţat să mai filmeze alături de el.

La premiera mondială de la Londra, actorul Wesley Snipes a avut parte de o primire de gală din partea fanilor. În pelicula "Eroi de sacrificiu 3", Wesley joacă într-o scenă în care este scos din închisoare.

Prin asta, regizorul a vrut să facă legătura cu momentul în care actorul a fost eliberat în urmă cu trei ani, după ce a fost închis pentru că nu şi-a declarat venitul. Din 13 august, "Eroi de sacrificiu 3" va ajunge în cinematografele din toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » "Eroii de sacrificiu" au ajuns la Londra!