Antena Meniu Search
x

Video "Este o zi foarte tristă pentru America." Donald Trump a pledat nevinovat în dosarul revoltei de la Capitol. Fostul preşedinte, primit cu proteste

Donald Trump a pledat nevinovat, în faţa tribunalului de la Washington, pentru acuzaţiile potrivit cărora a încercat să anuleze alegerile prezidenţiale din 2020 şi ar fi instigat revolta de la Capitoliu. Este primul fost preşedinte care se confruntă cu o acuzaţie de o asemenea gravitate. Nu este însă singurul proces pe numele lui Trump. Doar anul acest, republicanul a fost acuzat de dare de mită, de manipularea documentelor strict secrete şi de hărţuire sexuală. 

de Redactia Observator

la 04.08.2023, 22:42

Vezi și

Donald Trump a fost întâmpinat la Washington de protestatari furioşi. Zeci de oameni au venit cu afişe cu mesaje dure şi caricaturi prin care fostul preşedinte era comparat cu Hitler. Republicanul a ajuns în faţa magistraţilor, la doar câţiva paşi de Capitoliu, scena revoltei din 6 ianuarie 2021. 

Protestatar anti-Trump: "Mă aflu aici pentru că am aşteptat 7 ani să vedem justiţia luând măsuri pentru ceea ce a făcut fostul preşedinte."

Protestatar pro-Trump: "Trump va trece peste. Probabil va deveni chiar şi mai popular. Doar ceea ce se întâmplă acum îl va face mult mai popular."

Donald Trump a pledat nevinovat

Donald Trump, fostul preşedinte al SUA: "Este o zi foarte tristă pentru America. A fost foarte trist şi drumul prin Washington DC, să văd mizeria şi decăderea, toate clădirile distruse şi pereţii plini de graffitti. Nu aşa am lăsat acest loc. Este foarte trist să vezi asta."

De la tribunal, Trump a plecat direct la o nuntă, dar nu înainte de a le mai transmite oamenilor că oponenţii săi politici doresc să îl înlăture din cursa prezidenţială de anul viitor. Următoarea audiere în instanță în cazul acuzării de subminare a alegerilor din 2020, va avea loc pe 28 august, dar republicanul nu va fi obligat să participe. Donald Trump mai este acuzat şi în alte două dosare, unul în cazul manipulării documentelor strict secrete, celălalt pentru dare de mită. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri externe » "Este o zi foarte tristă pentru America." Donald Trump a pledat nevinovat în dosarul revoltei de la Capitol. Fostul preşedinte, primit cu proteste