Antena Meniu Search
x

Video "Eşti nepoliticos!" Maluma a ieşit nervos dintr-un interviu, după ce a fost întrebat de drepturile omului în Qatar

Cântărețul columbian Maluma a părăsit un interviu TV în direct, după ce reporterul l-a întrebat dacă nu cumva prezenţa lui la Cupa Mondială de Fotbal din Qatar ar putea să "albească" acuzaţiile de încălcare a drepturilor omului, potrivit BBC şi DailyMail. Maluma interpretează imnul oficial al Cupei Mondiale, "Tukoh Taka", alături de Mryiam Fares și Nicki Minaj.

de Redactia Observator

la 21.11.2022, 13:25

"Eşti nepoliticos!" Nervos, cântăreţul columbian Maluma a părăsit un platou TV în timpul unui interviu despre Cupa Mondială din Qatar
"Eşti nepoliticos!" Nervos, cântăreţul columbian Maluma a părăsit un platou TV în timpul unui interviu despre Cupa Mondială din Qatar - BBC

Cântăreţul columbian Maluma, care cântă imnul oficial al Cupei Mondiale alături de Mryiam Fares și Nicki Minaj, a ieșit nervos dintr-un interviu TV, după ce a fost acuzat că ar fi "albit" încălcările drepturilor omului în Qatar.

În timpul unei emisiuni, cântărețul în vârstă de 28 de ani a fost întrebat de reporter: "Nu aveți o problemă cu încălcările drepturilor omului în această țară?"

Maluma a răspuns spunând că este ceva ce nu a putut rezolva și că a fost acolo doar ca "să se bucure de viață, să se bucure de fotbal".

Pe acelaşi subiect

Shakira şi Dua Lipa au refuzat să participe la Cupa Mondială din Qatar

Jurnalistul a insistat să-i aducă aminte că alţi artişti au refuzat participarea la eveniment, tot pe fondul aceloraşi acuzaţii: "Shakira și Dua Lipa au refuzat să participe la această Cupă Mondială din pricina renumelui Qatarului în ceea ce privește încălcarea drepturilor omului.

Evident, oamenii se gândesc: Maluma nu ai o problemă cu încălcarea drepturilor omului în această țară?”"

"Nu este de fapt ceva în care trebuie să fiu implicat... Sunt aici și mă bucur de muzica mea și de viața frumoasă jucând fotbal", a precizat Maluma.

După ce a fost întrebat dacă prezența sa la turneu „a ajutat să albească” încălcările drepturilor omului, cântărețul l-a numit pe reporter nepoliticos și a ieșit în fugă din interviu.

"Nu facem asta", a spus Maluma în timp ce se ridica pentru a părăsi interviul. L-a numit pe reporter "nepoliticos". Ca răspuns, jurnalistul întreabă: "Sunt nepoliticos? De ce sunt nepoliticos, Maluma? Asta spun oamenii, asta cred oamenii."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » "Eşti nepoliticos!" Maluma a ieşit nervos dintr-un interviu, după ce a fost întrebat de drepturile omului în Qatar