Antena Meniu Search
x

Experiment TULBURĂTOR! Cum reacţionează oamenii când văd un bărbat plin de sânge

Pe o stradă aglomerată din India un bărbat zace plin de sânge şi cere ajutor. Reacţia oamenilor este cutremurătoare. Imaginile vă pot afecta emoţional!

Pe o stradă aglomerată din India un bărbat zace plin de sânge şi cere ajutor. Reacţia oamenilor este cutremurătoare. Pare că are dureri cumplite. Merge printre oameni şi îi imploră să îl ajute. Chiar dacă starea lui pare extreme de gravă nimeni NU îl bagă în seamă.

Într-un final oamenii încep să îl observe. Aproape 60 de persoane se strâng în jurul lui. Dar nu să îl ajute ci să îl privească. Într-un final bărbatul moare. Nici aşa nimeni nu se sinchiseşte să cheme ajutor. Doar privesc.

Din fericire acesta a fost doar un experiment. Bărbatul rănit era un actor care a vrut să vadă cât de cruzi pot fi oamenii. Cel mai grav este că totul s-a întâmplat la mai puţin de un kilometru de un mare spital.

Pe finalul clipului, care a strâns peste un million de vizualizăr, se menţionează că în India doar o persoană din 100 s-ar opri să ajute un om în dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Experiment TULBURĂTOR! Cum reacţionează oamenii când văd un bărbat plin de sânge