Antena Meniu Search
x

Familia lui Schumacher anunță: "Am fost prădați"

Momente stânjenitoare pentru familia lui Michael Schumacher. În urma transferului acestuia din Franţa la un spital de recuperare din Elveţia, cineva a furat acte medicale din dosarul fostului campion de Formula 1. Iar respectivul chiar a contactat mai multe agenţii de presă pentru a vinde informaţii, pe bani mulţi. Familia germanului avertizează, în schimb, că publicarea de informaţii private constituie infracţiune. Momentan niciun jurnalist nu a publicat niciun detaliu din fişa medicală. Michael Schumacher a fost în comă vreme de 6 luni după un accident petrecut, în Franţa, la schi.

Vezi și

Momente stânjenitoare pentru familia lui Michael Schumacher. În urma transferului acestuia din Franţa la un spital de recuperare din Elveţia, cineva a furat acte medicale din dosarul fostului campion de Formula 1. Iar respectivul chiar a contactat mai multe agenţii de presă pentru a vinde informaţii, pe bani mulţi.

Familia germanului avertizează, în schimb, că publicarea de informaţii private constituie infracţiune. Momentan niciun jurnalist nu a publicat niciun detaliu din fişa medicală. Michael Schumacher a fost în comă vreme de 6 luni după un accident petrecut, în Franţa, la schi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Familia lui Schumacher anunță: "Am fost prădați"