Antena Meniu Search
x

Familia regală a Marii Britanii a publicat o fotografie aniversară a prințesei Charlotte. Fiica ducilor de Cambridge împlinește 6 ani 

Prințul William și soția sa Catherine, ducesa de Cambridge au publicat, sâmbătă, o nouă fotografie a fiicei lor, prințesa Charlotte, pentru a marca cea de-a șasea sa aniversare. Fotografia a fost realizată chiar de ducesa de Cambridge.

de Redactia Observator

la 02.05.2021, 07:09

Prințesa Charlotte, la vârsta de 6 ani
Prințesa Charlotte, la vârsta de 6 ani - Kate Middleton, ducesa de Cambridge
  • Ducii de Cambridge au împreună trei copii: prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

Cu ocazia zilei de naștere a prințesei Charlotte, ducii de Cambridge au publicat o nouă fotografie cu mica prințesă. Potrivit CNN, poza a fost făcută în acest weekend în Norfolk.

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut la 2 mai 2015 şi mai are doi fraţi, pe prinţul George, de 6 ani, şi pe prinţul Louis, de doi ani. Prinţesa Charlotte este a patra în linia succesiunii la tronul Regatului Unit.

Ducii de Cambridge nu vor posta nimic pe rețelele sociale, în acest weekend, într-un gest de solidaritate cu un boicot online al cluburilor profesionale de fotbal din Anglia, care vizează îndemnarea giganților tehnologici să abordeze problema abuzurilor rasiste și sexiste pe platformele lor. William a declarat într-un mesaj pe Twitter că se va alătura boicotului, având în vedere funcția sa de președinte al Asociației de Fotbal. Însă cuplul regal a trimis presei fotografia micii prințese,pentru a marca aniversarea sa de 6 ani.

Miercuri, cuplul regal a publicat o serie de fotografii pentru a marca împlinirea a zece ani de când prinţul William şi Kate Middleton s-au căsătorit la Westminster Abbey.

Prinţul William, al doilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, a cunoscut-o pe Catherine Elizabeth Middleton în 2001. Logodna lor a fost anunţată în noiembrie 2010, iar nunta a avut loc pe 29 aprilie 2011. Ei au trei copii - prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » Familia regală a Marii Britanii a publicat o fotografie aniversară a prințesei Charlotte. Fiica ducilor de Cambridge împlinește 6 ani