Antena Meniu Search
x

Fanaticii ISIS se pregătesc pentru un nou 9/11. Avertismentul TERIFIANT al unui înalt oficial american: "Vor să arunce în aer avioane"

Fanaticii ISIS se pregătesc pentru un nou 9/11, este avertismentul terifian al unui înalt oficial al administrației Trump.

Turnurile gemene distruse de atentatul de la 9 septembrie 2001

Fanaticii ISIS se pregătesc pentru un nou 9/11, este avertismentul terifian al unui înalt oficial al administrației Trump.

Elaine Duke, secretar în cadrul Departamentului de Securitate Internă, a anunțat, joi, că jihadiști din cadrul ISIS, dar și din alte grupări teroriste plănuiesc un atentat major, de dimensiunea celui din 11 septembrie 2001, scrie Daily Mail.

Potrivit sursei citate, Elaine Duke a vorbit la Ambasada SUA din Londra și a avertizat că membrii ISIS sunt pregătiți pentru "o explozie mare", serviciile secrete indicând faptul că aceștia vizează să doboare avioane, pentru ca numărul victimelor să fie imens.

Citește și Şeful MI5 face un anunţ CUTREMURĂTOR: "Este cea mai gravă ameninţare TERORISTĂ! Nu am mai văzut aşa ceva până acum"

Pe acelaşi subiect

"Organizațiile teroriste, ISIS și altele, vor o explozie mare ca cea din 9/11. Vor să doboare avioane, serviciile secrete sunt convinse de acest lucru", a declarat Elaine Duke, care a ocupat această funcție în timpul mandatelor a trei președinți americani.

"Să aducă teroarea este scopul lor, iar atentate precum explozia unui camion, un atac cu armă albă sunt lucruri care îi pregătesc și îi mențin focusați pe ceea ce își doresc: un atentat masiv care să vizeze un avion", a continuat Elaine Duke.

Avertiment de ultimă oră de la șeful MI5: "Este cea mai gravă ameninţare TERORISTĂ! Nu am mai văzut aşa ceva până acum"

Miercuri, directorul general al MI5 Andrew Parker a anunțat că Marea Britanie se confruntă cu cea mai gravă ameninţare teroristă, iar noi atacuri sunt inevitabile.

Citește și ISIS promite că va semăna MOARTE la Cupa Mondială de fotbal din 2018! Care sunt stadioanele vizate de jihadiștii Statului Islamic

Parker a precizat că anul acesta Marea Britanie a cunoscut o creştere dramatică a ameninţării din partea terorismului islamic, fapt reflectat de atacurile de la Westminster, Manchester şi London Bridge.

"Este cea mai mare frecvenţă pe care am văzut-o în 34 de ani de carieră. Astăzi activitatea teroristă este mai amplă, se direcţionează către noi mult mai rapid şi poate fi mult mai greu detectată", a adăugat el, citat de The Guardian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fanaticii ISIS se pregătesc pentru un nou 9/11. Avertismentul TERIFIANT al unui înalt oficial american: "Vor să arunce în aer avioane"