Antena Meniu Search
x

Cadavrele a peste 100 de câini şi pisici, descoperite de poliţişti în casa unei femei din Virginia

Lisa D. Ross, o femeie din statul american Virginia, a devenit o adevărată vedetă locală, după ce poliţiştii au descoperit că aceasta ţinea acasă peste 100 de câini şi pisici moarte.

de Redactia Observator

la 27.03.2019, 15:48

Femeie din Virginia, prinsă cu peste 100 de câini şi pisici moarte
Pisici moarte, descoperite într-o casă din Virginia - Hepta

O femeie din statul american Virginia a intrat în atenţia autorităţilor, după ce poliţiştii au descoperit că aceasta ţinea acasă peste 100 de câini şi pisici moarte.

Colecţia bizară a femeii a fost descoperită după ce vecinii au reclamat că din direcţia casei ei vine un miros foarte greu. 

Cadavrele a peste 100 de câini şi pisici, descoperite în casa unei femei

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au făcut o descoperire tulburătoare. Femeia, pe nume Lisa D. Ross, ţinea în casă şi în garaj peste 100 de animale moarte, câini şi pisici. Majoritatea erau ţinute în lăzi frigorifice şi recipiente de plastic, însă chiar şi aşa erau în stare avansată de descompunere şi emanau un miros îngrozitor.

Pentru a efectua o anchetă completă, poliţiştii au fost obligaţi să intre cu măşti de gaze.

Femeia are antecedente

Culmea este că Lisa nu este la primul astfel de incident prin care trece. Conform Ottawa Sun , femeia a fost vizitată de patru ori de poliţişti şi de fiecare dată a fost descoperită deţinând numeroase animale moarte.

Totul a început în urmă cu un deceniu, în 2009, când fiul Lisei a fost legat de un posibil complot terorist. Poliţiştii au mers la faţa locului pentru a găsi arme, însă au dat peste numeroase animale moarte. Incidente similare cu aceeaşi femeie au avut loc în 2012 şi 2013.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Cadavrele a peste 100 de câini şi pisici, descoperite de poliţişti în casa unei femei din Virginia