Antena Meniu Search
x

Foto Femeie cu inima frântă după moartea soțului ei delfin. Englezoaica spune că nu se va putea recăsători

O femeie are inima frântă după ce soțul ei, adică un delfin, a murit din cauza unor probleme medicale. Aceasta susţine că nu se va recăsători vreodată. Ceremonia avusese loc în Israel, în anul 2006. Deşi au trecut mai bine de 15 ani de la pierderea ''partenerului'' drag, femeia încă suferă.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.06.2021, 09:54

Femeie cu inima frântă după moartea soțului ei delfin. Englezoaica spune că nu se va putea recăsători
Femeie cu inima frântă după moartea soțului ei delfin. Englezoaica spune că nu se va putea recăsători - Profimedia Images

Sharon Tendler a ştiut că este dragoste la prima vedere când și-a întâlnit partenerul, pe nume Cindy. Femeia a declarat că a fost clar şi că a simțit o legătură instantanee cu Cindy, în ciuda faptului că era vorba despre un delfin. 

Cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie fastuoasă, milionara Sharon purtând o rochie albă şi având flori roz în păr. Totul a escaladat spre un final brusc și dramatic pentru că delfinul Cindy a murit la doar câteva luni distanţă din cauza unor probleme cu stomacul, la vârsta de 40 de ani. 

Femeia are inima frântă şi susţine că nu se va recăsători

Sharon, în vârstă de 26 de ani la acea vreme, și mamiferul, s-au întâlnit de mai multe ori pe parcursul relaţiei. Femeia a făcut nenumărate călătorii în Israel pentru a-și vedea sufletul pereche. În cele din urmă, s-au căsătorit la Dolphin Reef, în portul israelian Eilat, 15 ani mai târziu de la prima întâlnire, iar uniunea a fost pecetluită cu un sărut.

Vorbind după nuntă, englezoiaca le-a spus reporterilor locali: "Îmi place acest delfin. El este dragostea vieții mele. Nu este un lucru rău. Este doar ceva ce am făcut pentru că îl iubesc, dar nu în felul în care iubești un bărbat. Este doar o dragoste pură pe care o am pentru acest animal." Când a aflat vestea morții ''soțului'' ei, Sharon a exclus că o să mai găsească un alt iubit la fel, spunând: ''Sunt o femeie cu un singur delfin''.

Între timp, o altă femeie din Devon s-a căsătorit cu propria plapumă, susținând că a fost ''cea mai intimă și de încredere relație'' pe care a avut-o vreodată. Pascale Sellick, în vârstă de 49 de ani, a organizat o ceremonie cu ajutorul unui organizator de nunți pentru a sărbători dragostea ei pentru așternut, potrivit Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Stiri externe » Femeie cu inima frântă după moartea soțului ei delfin. Englezoaica spune că nu se va putea recăsători