Antena Meniu Search
x

Video Bunică și nepoată, atacate cu brutalitate de un bărbat, chiar în fața casei lor din Bordeaux. Agresorul le-a făcut una cu pământul, apoi a fugit

Șcene de-a dreptul șocante în Bordeaux. Momentul în care o femeie de 73 de ani și nepoțica ei de doar 7 ani sunt agresate de un bărbat de 30 de ani, chiar în fața casei lor. Suspectul, cunoscut de autorități ca având probleme cu legea, a fost prins de polițiști după ce videoclipul cu violența ieșită din comun a fost făcut public.

de Redactia Observator

la 20.06.2023, 19:55

Vezi și

O femeie în vârstă de 73 de ani și nepoata ei în vârstă de 7 ani au fost victimele unui atac „de o violență rară” la Bordeaux, a declarat prefectul din Noua Aquitaine și Gironde pe Twitter, adăugând că un suspectul a fost deja plasat în arest. Șcenele s-au petrecut luni după-amiaza, în Cours de la Martinique, în nordul orașului, în timp ce femeia se afla în pragul ușii cu nepoata ei, potrivit BFMTV.

Într-un videoclip distribuit de fostul primar al orașului Nicolas Florian, se vede cum atacatorul așteaptă în fața casei lor, apoi se apropie și forțează ușa, înainte de a pătrunde în interiorul locuinței. Imaginile de-a dreptul revoltăroare au surprins momentul în care atât femeia, cât și cea mica sunt trântite cu putere la pământ, iar fetiția este târâtă cu forța de agresor. Ambele victime au fost rănite în urma atacului, iar femeia de 73 de ani a fost internată pentru 4 zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agresorul este cunoscut pentru problemele pe care le are cu legea

Pe acelaşi subiect

„Cineva a trimis videoclipul, care le-a permis polițiștilor din BAC (brigadă anti-crima) să recunoască imediat făptuitorul și să-l aresteze”, spune Xavier Bounine, reprezentant al sindicatului de poliție Alliance din Noua Aquitain.

Într-o declarație, procurorul Republicii Bordeaux Frédérique Porterie, precizează că suspectul ar fi fugit cu mașina înainte de a fi arestat: Bărbatul ar fi fost violent și în momentul în care polițiștii au încercat să-l aresteze și neagă pentru moment faptele.

Potrivit unor surse din poliție citate de AFP, suspectul s-a născut la Bordeaux în 1993. El este cunoscut de autorități, pentru că de-a lungul timpului a avut mai multe probleme cu legea pentru furt, amenințări cu moartea, droguri și alte infracțiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » Bunică și nepoată, atacate cu brutalitate de un bărbat, chiar în fața casei lor din Bordeaux. Agresorul le-a făcut una cu pământul, apoi a fugit