Antena Meniu Search
x

O tânără de 23 de ani a fost împinsă în faţa metroului, de un bărbat, din senin. Scenariul pare tras la indigo cu crima de la sfârşitul anului trecut

Incident şocant într-o staţie de metrou din Sao Paolo, Brazilia. Un bărbat a împins o tânără pe şinele de metrou, chiar înainte să intre trenul în staţie.

Incident şocant într-o staţie de metrou din Sao Paolo, Brazilia. Un bărbat a împins o tânără pe şinele de metrou, chiar înainte să intre trenul în staţie. Ca prin minune, femeia a supravieţuit tentativei de omor. 

Individul a fost arestat la scurt timp după comiterea faptei.

Camerele de supraveghere din staţie au surprins momentul în care tânăra de 23 de ani este împinsă cu putere, se dezechilibrează şi cade de pe marginea peronului, între şinele de tren.

Doar un miracol a făcut ca femeia să nu fie ucisă de metrou, aşa cum s-a întâmplat în România, la sfârşitul anului trecut, când o tânără de 25 de ani a sfârşit strivită de tren, după ce a fost împinsă de Magdalena Şerban, aflată acum în arestul poliţiei.

A suferit o rană la picior şi una la cap, însă niciuna nu îi pune viaţa în pericol.

Poliţiştii au arestat un individ care are în jur de 50 de ani şi care, potrivit martorilor, a împins-o din senin pe fată. Bărbatul ar avea probleme psihice şi a ales-o pe tânără la întâmplare.

Sursă: The Sun 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O tânără de 23 de ani a fost împinsă în faţa metroului, de un bărbat, din senin. Scenariul pare tras la indigo cu crima de la sfârşitul anului trecut