Antena Meniu Search
x

O femeie din Marea Britanie a mințit sistemul medical pentru o operație plastică la nas (Video)

Aproape că nu există femeie care să nu aibă măcar un complex cu privire la modul în care arată, chiar dacă recunoaşte asta sau nu! O britanică, însă, a recurs la un gest extrem ca să facă rost de bani pentru o operaţie de rinoplastie.

de Redactia Observator

la 25.06.2019, 16:54

Vezi și

Aproape că nu există femeie care să nu aibă măcar un complex cu privire la modul în care arată, chiar dacă recunoaşte asta sau nu! O britanică, însă, a recurs la un gest extrem ca să facă rost de bani pentru o operaţie de rinoplastie. A susţinut că forma imperfectă a nasului său i-a declanşat o mare depresie. Şi, culmea, medicii au crezut-o.

Carla Bellucci nu a fost niciodată mulţumită de felul în care arată nasul său, aşa că a decis că e timpul pentru a face o schimbare.

A mers hotărâtă la consultaţie la un medic chirurg plastician, însă planurile ei au fost date peste cap de costul uriaş de 7.000 de lire sterline al operaţiei. Cum nu a dorit să achite suma, a găsit o soluţie pentru a fi supusă intervenţiei chirurgicale gratis.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Totul a fost posibil după ce le-a spus medicilor că aspectul imperfect al nasului său i-a declanşat o adevărată depresie.

În astfel de cazuri, sistemul de sănătate britanic poate suporta costurile operaţiei pentru a rezolva problema pacientului. În plus, a fost sfătuită să procedeze aşa chiar de către un doctor.

Britanica spune că sunt multe femei care recurg la o astfel de metodă în Regatul Unit. Însă, faptul că este mândră că a păcălit sistemul, a stârnit revolta britanicilor care spun că din banii cheltuiţi de ea ar fi putut ajuta pacienţi cu probleme grave de sănătate.

Pe Internet, chiar s-a lansat o petiţie prin care oamenii cer ca femeia să fie trasă la răspundere şi să achite suma.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O femeie din Marea Britanie a mințit sistemul medical pentru o operație plastică la nas (Video)