Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O mireasă plânge la mormântul logodnicului, în ziua în care ar fi trebuit să se căsătorească

Sfâșiată de durere, o femeie din Statele Unite a decis să îmbrace rochia de mireasă în ziua în care ar fi trebuit să aibă loc nunta, după ce logodnicul ei, de meserie pompier, a fost ucis de un coleg beat. 

de Redactia Observator

la 09.10.2018 , 11:36

Sfâșiată de durere, o femeie din Statele Unite a decis să îmbrace rochia de mireasă în ziua în care ar fi trebuit să aibă loc nunta, după ce logodnicul ei, de meserie pompier, a fost ucis de un coleg beat. 

Imaginile, de o tristețe copleșitoare, au fost realizate pe 29 septembrie, data când Jessica Padgett ar fi trebuit să-și unească destinele cu Kendall James Murphy.

Din păcate, bărbatul a fost ucis în timpul unei intervenții, în noiembrie 2017. Era în misiune alături de doi colegi pentru a elibera un șofer rămas blocat în mașină când, din neatenție, Colby Blake, aflat la volanul unei utilitare, a dat cu spatele și l-a strivit. Kendall James Murphy, de doar 27 de ani, a murit pe loc.

Articolul continuă după reclamă

Colby Blake, care avea o alcoolemie dublă față de limita legală în Indiana, Statele Unite, a fost arestat și urmează să fie trimis în judecată. 

Este o slabă consolare pentru Jessica Padgett. Femeia a decis totuși să onoreze angajamentul luat în fața logodnicului, pozându-se în rochie de mireasă la mormântul acestuia. Imaginile au fost distribuite de zeci de mii de persoane pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Într-una dintre fotografii, femeia apare alături de bocancii bărbatului, iar pe un bilețel scrie "Jessica, indiferent de drumul tău, voi fi cu tine mereu. Cu dragoste, îngerul tău păzitor, Kendall James".

"Nu a fost ceea ce ne-am dorit, dar măcar știu că nu vom fi niciodată singuri, am devenit o mare familie. Vei fi mereu în inimile noastre", a scris Jessica pe Facebook, după Memorialul Pompierilor, ceremonie organizată pe 7 octombrie, în memoria lui Kendall.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri externe » O mireasă plânge la mormântul logodnicului, în ziua în care ar fi trebuit să se căsătorească