Antena Meniu Search
x

Furtuna Gloria a produs un fenomen ciudat pe străzile unei staţiuni renumite din Spania (Video)

Estul Spaniei a fost lovit în ultimele zile de furtuna Gloria, care a produs victime şi pagube uriaşe, dar care a dus şi la apariţia unor fenomene bizare.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 25.01.2021, 15:25

Vântul puternic a adus spuma din larg
Străzile unei staţiuni din Spania, invadate de spumă marină - Captură Video

Estul Spaniei a fost lovit în ultimele zile de furtuna Gloria, care a produs victime şi pagube uriaşe, dar care a dus şi la apariţia unor fenomene bizare.

Astfel, străzile din Tossa de Mar, una dintre cele mai apreciate staţiuni turistice din Catalonia, situată la circa 95 de kilometri de Barcelona, au fost umplute cu spumă marină adusă de vântul puternic din Marea Balearelor.

De asemenea, în Catalonia s-au înregistrat precipitaţii record, existând zone unde au căzut 200 de litri de precipitaţii în 24 de ore.

Autorităţile locale sunt extrem de îngrijorate de situaţia existentă şi solicită localnicilor şi turiştilor să evite drumurile care pot fi amânate inclusiv pentru a nu îngreuna accesul echipelor de intervenţie.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Furtuna Gloria a produs un fenomen ciudat pe străzile unei staţiuni renumite din Spania (Video)