Antena Meniu Search
x

Fermieri ziua, animatori noaptea

În India locurile de animatori din cluburile de noapte sunt extrem de vânate de tinerii fermeri de la periferia capitalei New Delhi

Vezi și

În India locurile de animatori din cluburile de noapte sunt extrem de vânate de tinerii fermeri de la periferia capitalei New Delhi

Aşa se face că bărbaţii dintr-un sat din apropiere se antrenează câte 4 ore pe zi pentru a fi selecţionaţi. Iar antrenamentele sunt extrem de dure, ca în armată.

O sală de gimnastică tradiţională, o groapă cu nisip, o frânghie, câteva cărămizi şi multă presiune. Pare, de fapt, un ring pentru gladiatorii de altă dată. Doar că bărbaţii din imagini sunt indieni de lângă New Delhi. Ziua sunt fermieri şi noaptea animatori.

Ca să fie selectaţi să distreze oamenii în cluburi, bărbaţii trag din greu pentru un trup perfect şi mai ales puternic. Au două antrenamente pe zi, de câte două ore fiecare. Unii fac câte o mie de flotări, alţii ridică motociclete. Cele mai solicitante antrenamente sunt însă luptele libere.

În mod tradiţional suntem o comunitate de fermieri dar întotdeauna am fost pasionaţi de lupte. Când nu exista televiziune sau filme sau cluburi de noapte, luptele erau singura noastră sursă de divertisment.

Dar în afara antrenamentelor grele, animatorii mai au multe reguli de respectat. Cu toţii, fără excepţie sunt vegetarieni, nu au voie să bea sau să fumeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Fermieri ziua, animatori noaptea