Antena Meniu Search
x

Fetiță de 10 ani ucisă de o piatră care a sărit în parbriz de la un camion care a trecut pe lângă mașina tatălui ei, în SUA. ”Fiecare zi alături de ea a fost un cadou”

O fetiță de 10 ani a fost ucisă de o piatră care a zburat prin parbrizul mașinii tatălui ei, în SUA. Kambrie Horsley, din Idaho, era pe scaunul pasagerului, când o piatră care a sărit de la roțile unui camion ce venea din sens opus a lovit-o direct în cap.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 31.07.2021, 11:40

Kambrie Horsley și tatăl ei. Copila de 10 ani a murit după o lovitură la cap cu o piatră sărită în parbriz
Fetița de 10 ani ucisă de o piatră care a sărit în parbriz, de la un camion care a trecut pe lângă mașina tatălui ei. ”Fiecare zi alături de ea a fost un cadou” - Facebook.Brad Horsley

Tatăl fetiței a dus-o de urgență la Spitalul pentru Copii din Salt Lake City, Utah, însă copila a murit acolo din cauza rănilor suferite.

Fetița de 10 ani a murit la spital, din cauza loviturii de la cap

Autoritățile l-au identificat pe șoferul camionului, care le-a spus că nu a știut ce tragedie provocase. Ulterior, polițiștii au anunțat că nimic nu a fost intenționat și că moartea fetiței de 10 ani este un accident tragic.

„Cuvintele nu pot descrie șocul și tristețea pe care le simțim cu toții”, se arată în necrologul fetiței de 10 ani. „Ne va fi teribil de dor de ea, dar găsim pacea știind că ea este acum cu Tatăl ei din Cer și cu acei membri ai familiei care au trecut dincolo”, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Ancheta în cazul morții fetiței a scos la iveală că totul a fost un accident tragic

Familia lui Kambrie a spus că aceasta era „plină de viață și dragoste” și iubea aventurile. Iubea animalele, dansul și toate sporturile, inclusiv să schieze și să facă surfing. Era un model pentru surorile ei mai mici și era un copil fericit.

”Era pur și simplu fetița perfectă. Fiecare zi alături de ea a fost un cadou și abia așteptăm să ne reîntâlnim cu îngerul nostru dulce, plin de viață și fericit în cer”, a mai spus familia ei. 

Kambrie a fost condusă pe ultimul drum de părinții ei, Brad și Kristen, și de cei cinci frați: Kyler, Hallie, Ethan, Blakely și Jordyn.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fetiță de 10 ani ucisă de o piatră care a sărit în parbriz de la un camion care a trecut pe lângă mașina tatălui ei, în SUA. ”Fiecare zi alături de ea a fost un cadou”