Antena Meniu Search
x

Fetita de doi ani impuscata mortal de fratele sau cu trei ani mai mare

O fetita de doi ani din SUA a fost impuscata mortal de fratele ei cu trei ani mai mare. Baiatul a primit arma de la tatal sau, cand a implinit cinci ani. Parintii inconstienti nu patesc nimic, ba mai mult, il pot creste in continuare pe baiatul care si-a ucis sora

Vezi și

Par niste jucarii. Dar armele viu colorate, indeajuns de mici pentru a fi tinute in mana de copii, sunt cat se poate de mortale. Un magazin virtual le prezinta drept cadoul ideal pentru cei mici. Si multi parinti le cumpara fara se se gandeasca la riscuri. Aceasta decizie a costat-o viata pe o fetita de numai doi ani. Se juca impreuna cu fratele ei de cinci ani care avea in mana arma primita in dar de la tatal sau. Nimeni nu-i supraveghea pe cei doi frati in momentul in care s-a produs tragedia. “A murit din voia lui Dumnezeu, asa banuiesc”, a spus Linda Riddle, bunica fetitei.

Iar legea pare sa le dea dreptate. Nici parintii, nici proprietarul magazinului care comercializeaza armele nu vor fi trasi la raspundere. In plus, baiatul de cinci ani ramane in casa parinteasca.

Luna trecuta, un baiat de patru ani din Tennessee a impuscat o femeie de 48 de ani, iar cateva zile mai tarziu, un baiat de sase ani din New Jersey a fost impuscat in cap de prietenul sau, de patru ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Stiri externe » Fetita de doi ani impuscata mortal de fratele sau cu trei ani mai mare