Antena Meniu Search
x

Efectele jenante ale filmului "Fifty Shades": plouă cu apeluri de urgenţă, cu oameni blocaţi în cătuşe sau legaţi de pat

De la apariţia seriei "Fifty Shades", pompierii au eliberat peste o sută de persoane legate cu cătuşe sau de pat şi au tăiat 23 de inele rămase blocate pe penisurile bărbaţilor.

De la apariţia seriei "Fifty Shades", pompierii au eliberat peste o sută de persoane legate cu cătuşe sau de pat şi au tăiat 23 de inele rămase blocate pe penisurile bărbaţilor.

De la lansarea trilogiei Fifty Shades of Grey, în urmă cu cinci ani, pompierii au fost chemaţi să intervină cu cleşti pentru a elibera 23 de bărbaţi cu inele blocate pe penis şi alte 102 de persoane rămase încătuşate sau legate de pat, scrie The Mirror.

Brigada de pompieri din Marea Britanie le-a cerut oamenilor să se gândească de două ori înainte de a se lăsa purtaţi de val în ceea ce priveşte plăcerile sexuale.

"Sfatul nostru este simplu: Dacă inelul nu se potriveşte, nu îl forţaţi. În afara faptului că o să fie foarte dureros pentru voi, veţi irosi timpul pompierilor chemaţi să vă ajute".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În noiembrie 2014, pompierii au fost chemaţi să salveze o "victimă" după ce medicii nu au reuşit să-i scoată un inel blocat pe penis timp de trei zile.

Alte "descarcerări" jenante includ eliberarea unui bărbat rămas blocat într-un prăjitor sau a altuia, "prizonierul" unui aspirator.

Deşi după apariţia cărţilor din trilogia "Fifty Shades", pompierii au dus o adevărată campanie în care le-au cerut oamenilor să fie cumpătaţi în pat, numărul celor implicaţi în incidente amoroase jenante este mai mare cu fiecare zi ce trece, notează The Mirror.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Efectele jenante ale filmului "Fifty Shades": plouă cu apeluri de urgenţă, cu oameni blocaţi în cătuşe sau legaţi de pat