Antena Meniu Search
x

Video Fiica unor miliardari americani, dispărută fără urmă de aproape o săptămână. Adolescenta de 16 ani era cunoscută drept consumatoare de droguri

America urmăreşte cu sufletul la gură cea mai nouă telenovelă în direct. Fiica unor miliardari, dezvoltatori IT, a dispărut de acasă de aproape o săptămână. Adolescenta de 16 ani nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar poliţiştii din San Francisco au indicii că ar fi într-unul dintre cele mai rău-famate cartiere ale metropolei. Nu ştiu, însă, dacă a ajuns acolo de bună-voie sau nu. 

de Redactia Observator

la 26.04.2024, 20:56

Vezi și

Mint Butterfield a dispărut din Bolinas, unul dintre cele mai şic oraşe din California. Acolo trăieşte o comunitate de oameni bogaţi şi vedete, în vile enorme, cu piscine şi grădini luxuriante. Adolescenta este fata unor celebri investitori din IT, Caterina Fake şi Stewart Butterfield. Ei au creat aplicaţia Flickr, pe care au vândut-o apoi cu 25 de milioane de dolari către Yahoo. Averea tatălui se apropie de două miliarde de dolari. 

Dispărută fără urmă 

Poliţiştii se tem acum pentru viaţa fetei, o consumatoare de droguri, care ameninţase recent că se sinucide. Îngrijorarea a crescut după ce a fost văzută în apropierea cartierul Tenderloin din San Francisco, plin de oameni fără adăpost, dealeri şi consumatori de droguri, unde infracţiunile sunt la un nivel record.

"Autoritățile lucrează cu mama minorei pentru a încerca să intre în posesia unor dispozitive digitale care ar putea furniza informații.", au anunţat poliţiştii. Mama fetei nu îşi explică dispariţia. S-a ocupat personal de educaţie fiicei sale: a retras-o de la un colegiu celebru şi a educat-o acasă.

Caterina, mama fetei dispărute: Mi-am dat seama că poţi învăţa în numai două ore tot ceea ce ar trebui să înveţi la şcoală. Partea cea mai dificilă la educaţia la domiciliu este să conduci maşina la toate activităţile la care participă, Fata mea participă la zeci de cursuri, este prezentă peste tot, are o viaţă socială foarte bogată. 

Tatăl adolescentei dispărute a divorţat după naşterea fiicei şi a continuat investiţiile: 140 de milioane în proprietăţi imobiliare. Printre acestea se numără o fermă de 40 de milioane de dolari din New Mexico şi o clădire istorică, în valoare de 32 de milioane de dolari, la Southampton.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » Fiica unor miliardari americani, dispărută fără urmă de aproape o săptămână. Adolescenta de 16 ani era cunoscută drept consumatoare de droguri