Antena Meniu Search
x

Filmare cutremurătoare cu Josephina Mia, fetiţa ucisă de unchiul român, în America: "Mama şi tata şi fraţii mai mici"

Filmare cutremurătoare cu Josephina Mia, fetiţa ucisă de unchiul român, în America. Copila de nici 4 ani a murit în spital la o zi după ce fratele mamei ei i-a tăiat gâtul, în dormitor.

Filmare cutremurătoare cu Josephina Mia, fetiţa ucisă de unchiul român, în America. Copila de nici 4 ani a murit în spital la o zi după ce fratele mamei ei i-a tăiat gâtul, în dormitor.

O înregistrare în care Josephina Mia apare alături de cei opt fraţi ai ei şi de tatăl, Beni, cântând într-o biserică din Statele Unite, a fost publicată de familie. Melodia pe care copiii o cântă este despre familie şi despre cât e ea de importantă: "Mama şi tata şi fraţii mai mici."

Familia de români lovită de tragedie în America

Zeci de mesaje cutremurătoare primeşte familia Bulubenchi, din Suceava, stabilită de mai mulţi ani în Kentucky, Statele unite. Unele dintre ele sunt cutremurătoare. Micuţa Josephina Mia a fost ucisă de Emanuel Fluer, unul dintre fraţii mamei ei, Simona.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Darius, un alt frate al femeii, a scris, comentând una dintre fotografiile cu Mia: "Îmi lipseşti atât de mult!" Tatăl fetei, Beni, a postat pe contul de facebook o fotografie plinpă de emoţie. Ţine cu amândouă mâinile mâna micuţei sale copile, pe patul de spital unde ea a murit.

Micuţa Mia s-a stins în spital

"Bunul Tată Ceresc sa vă mângâie așa cum numai El o poate face. Este tragic și de neînțeles dar cu siguranța intr-o zi o veți revedea pe micuța in Împărăția Lui Dumnezeu.", a scris o prietenă de familie.

Unchiul fetiţei a ucis-o în faţa frăţiorilor ei

Emanuel Flutur, un român în vârstă de 33 de ani, locuia împreună cu familia surorii sale, în Clinton Kentucky. Sâmbătă seara, el a atacat-o cu un cuţit pe nepoţica lui de trei ani Josephine, în camera ei. Beni, tatăl fetei a auzit totul pe dispozitivul de supraveghere audio instalat în camera micuţei.

A alergat într-un suflet în cameră şi l-a surprins pe cumnatul lui cum îi tăia gâtul fetiţei. În aceeaşi cameră mai erau patru fraţi ai acesteia. 

El e criminalul Miei

Când l-a văzut în uşa camerei pe cumnatul lui, Emanuel l-a tăiat şi pe acesta cu cuţitul, apoi a fugit. Tatăl fetei a chemat de urgenţă ambulanţa şi Josephine a fost dusă la spital.

Fetiţa a fost operată de urgenţă, dar a murit la mai puţin de 24 de ore după ce unchiul ei i-a tăiat gâtul.

Emanuel Flutur a fost arestat şi va fi judecat pentru crimă de gradul. I s-a stabilit o cauţiune de 500.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Filmare cutremurătoare cu Josephina Mia, fetiţa ucisă de unchiul român, în America: "Mama şi tata şi fraţii mai mici"