Antena Meniu Search
x

Filmul impactului aeronavei cu solul de pe aeropoertul din San Francisco

Imagini terifiante au fost filmate la San Francisco, unde un Boeing 777 cu 307 persoane la bord s-a prabusit pe aeroport. Un amator a surprins exact momentul impactului aeronavei cu solul

Vezi și

Pe inregistrare se vede cand coada avionului se izbeste de chei, iar apoi aeronava se prabuseste cu totul. Doi oameni au murit si 182 au avut nevoie de spitalizare.

Catastrofa aeriana sau minune? Este intrebarea de pe buzele tuturor dupa ce imaginile filmate de un martor au fost date publicitatii. In filmarea de amator se poate vedea cum coada avionului atinge solul, se dezintegreaza, iar aeronava traverseaza pe burta sute de metri de pista inainte de a lua foc. Anchetatorii vor sa afle acum cine se face vinovat pentru accidentul care putea sa ia viata a 305 oameni.

Inainte de a da un verdict, anchetatorii spun ca trebuie sa compare apelurile catre turnul de control cu datele din cutia neagra a avionului. Pana acum au eliminat ipoteza unui accident provocat de vreme. Nu se grabesc insa sa arunce vina nici pe pilot, un veteran in domeniu cu o experienta de zbor de peste 10. 000 de ore. Dar numai 43 la carma Boeingului 777.

In momentul impactului, la bord se aflau 16 membri ai echipajului si 291 pasageri - americani, sud-coreeni si chinezi. Doua adolescente si-au pierdut viata in accident. Felul in care a murit una dintre ele este subiect de ancheta. Potrivit presei de peste Ocean, pompierii ar fi informat institutul medico-legal ca una dintre victime ar fi putut fi lovita de un vehicul al echipelor de salvare in timp ce zacea pe pista, imediat dupa impact.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Filmul impactului aeronavei cu solul de pe aeropoertul din San Francisco