Antena Meniu Search
x

Fiul unui milionar, găsit mort în Tamisa. Tânărul a fost descoperit cu mâinile legate de o servietă care conținea o cărămidă și lanțuri

Fiul unui milionar din Marea Britanie a fost găsit mort în Tamisa. Îninate cu o săptămână, tânărul în vârstă de 36 de ani i-a mărturisit mamei sale că se gândește să se sinucidă, aruncându-se în Tamisa. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 06.01.2021, 10:00

Alexander Stern
Alexander Stern - Arhiva familiei
  • Fiul unui prolific colecționar de mașini și-a pus capăt zilelor din cauza unor probleme de sănătate și a dependenței cu care se confrunta de câțiva ani.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Corpul lui Alexander Stern, în vârstă de 36 de ani, a fost descoperit în râul Tamisa lângă Sonning, în Berkshire, potrivit BBC. Tânărul a fost găsit cu mâinile legate de o servietă care conținea o cărămidă și lanțuri grele.

Alexander Stern dispăruse de aproape trei luni când a fost găsit decedat. Tânărul, care locuia la Londra, suferea de tulburări mintale și se lupta, de ani de zile, cu consumul de droguri, potrivit mamei sale Susan Stern.

Diagnosticat cu ADHD, i s-au prescris medicamente pentru anxietate și depresie. Cu toate acestea, sănătatea sa mintală a fluctuat și, de-a lungul mai multor ani, a petrecut timp în Marea Britanie și în străinătate „fără să găsească stabilitate pe termen lung”.

Ultima oară, Alexander Stern a fost văzut pe 11 ianuarie 2019, în barul pubul Bull Inn din Sonning. Tânărul a fost surprins pe camerele de supraveghere îndreptându-se spre Sonning Bridge, având o servietă voluminoasă. Trupul său neînsuflețit a fost găsit pe 4 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Fiul unui milionar, găsit mort în Tamisa. Tânărul a fost descoperit cu mâinile legate de o servietă care conținea o cărămidă și lanțuri