Antena Meniu Search
x

Focuri de armă, lângă o gară din Londra: o fată de 7 ani şi trei femei au fost rănite. Făptaşii, căutaţi de poliţie

Schimb de focuri de armă în apropierea stației Euston din Londra. Conform primelor informaţii oferite de poliţie, agresorii au tras dintr-o maşină aflată în mers, iar până acum nu au fost făcute arestări. În urma atacului fulgerător, o fată de 7 ani și trei femei au fost rănite şi au ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut în apropierea unei biserici, unde avea loc o înmormântare.

de Redactia Observator

la 14.01.2023, 21:27

Focuri de armă, lângă o gară din Londra
Focuri de armă, lângă o gară din Londra - Profimedia

O fată de șapte ani și trei femei au ajuns la spital după ce au fost rănite în timpul unui schimb de focuri de armă în apropierea stației Euston din Londra, scrie Sky News, conform Mediafax. Poliția a anunțat că focurile de armă au fost trase dintr-un vehicul în mișcare în apropiere de gara Euston din Londra. Nu au fost făcute arestări până în acest moment.

Un copil și trei femei au ajuns la spital

O fată în vârstă de șapte ani și trei femei de 48, 54 și 41 de ani au fost transportate la spital. O femeie este rănită mai grav, însă specialiștii estimează că viața victimelor nu le este pusă în pericol. Autoritățile nu au prezentat informații despre starea copilului. Detectivii au declarat că incidentul a avut loc în apropierea unei biserici, unde avea loc o înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Focuri de armă, lângă o gară din Londra: o fată de 7 ani şi trei femei au fost rănite. Făptaşii, căutaţi de poliţie