Antena Meniu Search
x

Video Fostă vicecampioană olimpică, atacată cu un obiect de metal aruncat în faţă: “M-a privit cu ură. S-a întâmplat totul foarte repede"

Kim Glass, fostă vicecampioană olimpică la volei, a suferit mai multe fracturi la nivelul feţei, ea fiind atacată la Los Angeles de un bărbat care a aruncat un obiect de metal către ea, informează espn.com.

de Redactia Observator

la 12.07.2022, 10:11

Kim Glass
Fostă vicecampioană olimpică, atacată cu un obiect de metal aruncat în faţă - Profimedia

Kim Glass, fostă vicecampioană olimpică la volei, ieşea de la masă, vineri după-amiază, în momentul în care a văzut un bărbat îndreptându-se spre ea cu un obiect în mână. Apoi, într-o fracţiune de secundă, bărbatul a aruncat obiectul spre ea, lovind-o puternic în faţă. 

“M-a privit cu ură. S-a întâmplat totul foarte repede, practic a aruncat obiectul de pe stradă, nici măcar nu era aproape de mine”, a afirmat Kim Glass, precizând că bărbatul respectiv era o persoană fără adăpost, potrivit news.ro.

Trecătorii l-au prins pe bărbatul care apoi a fost identificat de poliţie ca fiind Semeon Tesfamariam, în vârstă de 51 de ani. Sportiva a postat în social media un filmuleţ în care povesteşte ce i s-a întâmplat şi arată rănile suferite.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kim Glass a câştigat medalia de argint cu echipa SUA la Jocurile Olimpice din 2008, de la Beijing.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Fostă vicecampioană olimpică, atacată cu un obiect de metal aruncat în faţă: “M-a privit cu ură. S-a întâmplat totul foarte repede"