Antena Meniu Search
x

Fostul medic de gimnastică din SUA, Larry Nassar, a fost la un pas să fie bătut în sala de judecată

Fostul medic de gimnastică al Statelor Unite a fost la un pas să fie bătut chiar în sala de judecată.

Vezi și

Fostul medic de gimnastică al Statelor Unite a fost la un pas să fie bătut chiar în sala de judecată. Tatăl a trei dintre victimele hărţuite sexual de către Larry Nassar s-a năpustit asupra individului. Incidentul a avut loc la Tribunalul din Michigan, acolo unde fostul doctor era audiat.

Tatăl victimelor a răbufnit după ce a ascultat în premieră cum fiicele lui au fost hărţuite sexual de către Larry Nassar. Bărbatul s-a repezit asupra fostul medic, însă a fost oprit la timp de poliţişti, încătuşat şi scos din sala de judecată. Câteva ore mai târziu, şi-a cerut public scuze pentru reacţia sa şi a explicat ce l-a făcut să-şi iasă din fire. 

Randall Margraves, tatăl a trei victime:

Când a trebuit să ascult tot ce s-a spus în acele declaraţii, iar apoi să mă uit la Larry Nassar cum dă din cap dezaporbator, atunci mi-am pierdut controlul.

Gimnastele şi-au înţeles tatăl pentru reacţia violentă, pe care o consideră justificată.

Morgan Margraves, victimă:

A fost greu pentru tatăl meu să audă prin ce am trecut fiecare, în mod explicit, pentru prima oară. A reacţionat la fel cum majoritatea taţilor ar fi făcut-o sau, probabil, ar fi vrut să o facă într-o situaţie ca aceasta. 

Larry Nassar a fost condamnat la 175 de ani în închisoare, după ce a fost acuzat de hărţuire sexuală de aproape 160 de victime. La acestă pedeapsă i se mai adaugă încă 60 de ani în spatele gratiilor pentru deţinerea unor materiale pornografice cu minori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Fostul medic de gimnastică din SUA, Larry Nassar, a fost la un pas să fie bătut în sala de judecată