Antena Meniu Search
x

Fostul militar român care și-a înjunghiat fiul, în Italia, și-a confecționat arma din două cuțite de bucătărie

Fostul militar român care și-a înjunghiat fiul, în Italia, a folosit o armă specială, pe care și-a confecționat-o din două cuțite de bucătărie lipite cu bandă adezivă. Bărbatul și-a atacat fiul de 30 de ani după un scandal provocat la băutură.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 17.12.2020, 10:08

Fostul militar român care și-a înjunghiat fiul, în Italia, și-a confecționat arma din două cuțite de bucătărie
Fostul militar român care și-a înjunghiat fiul, în Italia, și-a confecționat arma din două cuțite de bucătărie - Zuma Press / Paolo Manzo via Hepta
  • Românul, fost militar de meserie, a fost arestat preventiv la Milazzo, după ce a băut şase sticle de vin şi şi-a înjunghiat fiul în abdomen.
  • Fiul a reușit să se salveze cu ajutorul mamei sale.

Românul ar fi consumat șase sticle cu vin, înainte de a-și înjunghia fiul în abdomen. Era pus pe scandal și se luase la ceartă cu toată familia. Când fiul a încercat să-l liniștească, bărbatul de 51 de ani l-a atacat.

Din fericire, tânărul a reușit să scape din mâinile tatălui și a fugit în stradă, unde a strigat după ajutor, scrie oggimilazzo.it.

Armă confecționată din 2 cuțite de bucătărie

În timp ce victima era transferată de urgență la spital, din cauza sângerării puternice, agresorul, tatăl său, a fost arestat sub acuzația de tentativă de omor. 

Polițiștilor nu le-a fost greu să identifice arma folosită la înjunghiere, aceasta fiind găsită asupra agresorului, pătată de sânge. Este vorba de o armă special confecționată din două cuțite de bucătărie lipite între ele cu bandă adezivă.

Ieri după-amiază, instanța a confirmat arestarea preventivă sub acuzația de tentativă de omor în formă agravată, pentru că agresiunea a fost comisă în detrimentul fiului său din motive inutile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Fostul militar român care și-a înjunghiat fiul, în Italia, și-a confecționat arma din două cuțite de bucătărie