Antena Meniu Search
x

Video Fostul premier pakistanez Imran Khan, condamnat pentru corupţie. Ar fi vândut ilegal cadourile de la alţi şefi de stat

Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru corupţie. 

de Redactia Observator

la 06.08.2023, 08:08

Vezi și

Într-un mesaj înregistrat în prealabil, difuzat după condamnarea şi arestarea sa, Khan le-a transmis oamenilor săi să iasă în stradă, dar să rămână paşnici şi puternici. Şi partidul fostului premier, principala forţă politică din Pakistan, a cerut cetăţenilor din întreaga ţară să protesteze paşnic faţă de condamnarea lui Khan.

În vârstă de 70 de ani, acesta a fost ridicat de poliţie de la locuinţa sa din Lahore după ce a fost acuzat că a vândut ilegal cadouri de la şefi de stat în valoare de sute de milioane de rupii. Sentinţa atrage după sine interdicţia ca Imran Khan să mai poată candida pentru o funcţie publică pentru o perioadă de 5 ani.

"Pakistanezii mei, când va ajunge acest mesaj la voi, eu aş fi arestat și voi fi în închisoare. Singurul meu apel către voi, este să nu staţi acasă, deoarece nu duc această luptă pentru mine. O fac pentru națiunea mea", este mesajul fostului preşedinte pakistanez.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Fostul premier pakistanez Imran Khan, condamnat pentru corupţie. Ar fi vândut ilegal cadourile de la alţi şefi de stat