Antena Meniu Search
x

FOTO! Dramă pentru părinţi! S-a născut bebeluşul CICLOP

India este şocată! Un bebeluş cu un singur ochi şi fără nas a uimit comunitatea medicală. Copilul nu a supravieţuit, însă, decât o zi

India este şocată! Un bebeluş cu un singur ochi şi fără nas a uimit comunitatea medicală. Copilul nu a supravieţuit, însă, decât o zi

Doctorii au fost şocaţi când i-au făcut cezariană Veenei Chavan, o femeie în vârstă de 34 de ani. Prof. Dr. Ashok Anand a spus că bebeluşul suferea de ciclopie, o malformaţie congenitală care constă în dezvoltarea unui singur glob ocular sau contopirea celor două orbite.

O analiza făcută în cea de-a 32-a săptămână de sarcină a scos la iveală că bebeluşul era hidrocefalic, adică în creierul lui se acumula apă. Medicii au vrut să facă o intervenţie intrauterină, pentru că ştiau că bebeluşul nu avea şanse să dezvolte normal, însă stadiul avansat al sarcinii nu le-a permis acest lucru.

Femeia nu a fost lăsată să-şi vadă bebeluşul născut cu malformaţia cumplită.Esta a treia mea sarcină. Am pierdut celălalt copil din cauza unor probleme apărute în timpul sarcinii. Mi s-a spus că bebeluşul meu avea apă în creier, dar nu m-am aşteptat ca el să se nască doar cu un singur ochi şi fără nas”, a povestit, în lacrimi, femeia, conform Daily Mail.

Această anomalie apare o dată la 250 de embroni şi este cauzată în majoritatea cazurilor de o mutaţie genetic, însă alcoolismul şi diabetul mamelor pot să ducă, de asemenea, la apariţia ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri externe » FOTO! Dramă pentru părinţi! S-a născut bebeluşul CICLOP