Antena Meniu Search
x

ULTIMA fotografie cu românii răniţi la Londra ( FOTO)

Zâmbind, pe fundalul unei imagini cu London Eye, neştiind ce oroare va urma- aşa este înfăţişat unul dintre românii răniţi în atacul din Londra, într-o fotografie făcută cu câteva ore înainte ca iubita sa să fie aruncată de pe podul Westminster.

Zâmbind, pe fundalul unei imagini cu London Eye, neştiind ce oroare va urma- aşa este înfăţişat unul dintre românii răniţi în atacul din Londra, într-o fotografie făcută cu câteva ore înainte ca iubita sa să fie aruncată de pe podul Westminster.

Familiile celor doi români răniţi în Anglia au publicat câteva poze făcute de cei doi în timpul vacanţe la Londra, umbrită de atentatul terorist comis de Khalid Masood.

Prima fotografie îl înfăţişează pe Andrei Burnaz zâmbind pe podul Westminster. Cea de-a doua este un selfie făcut de cei doi, într-o staţie de la metroul londonez.

Pe acelaşi subiect

Părinţii tinerilor s-au declarat copleşiţi de dragostea, sprijinul şi respectul arătate, Andreei Cristea, care momentan, se află în stare critică în spital.

Ei şi-au manifestat recunoştinţa pentru eforturile depuse de medici pentru a salva viaţa româncei în vârstă de 29 de ani.

Andrei Burnaz plănuia ca, în timpul călătoriei la Londra, să o ceară de soţie pe Andreea.

Tânărul nu a mai apucat însă să-şi ducă la îndeplinire planul.

Citeşte şi: Informaţii de ULTIMĂ ORĂ despre Andreea Cristea, românca rănită în atacul terorist din Londra. MESAJUL transmis de familia tinerei (VIDEO)

Andreea Cristea a fost aruncată în Tamisa, după ce Khalis Masood a intrat cu maşina într-un grup de turişti aflaţi pe podul Westminster.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » ULTIMA fotografie cu românii răniţi la Londra ( FOTO)