Antena Meniu Search
x

VIDEO-IMPRESIONANT! El este bărbatul care nu-şi poate ţine capul pe umeri!

Claudio Vieira de Oliveira este un brazilian care se se chinuie să trăiască având o anomalie a corpului rar întâlnită

Claudio Vieira de Oliveira este un brazilian care se se chinuie să trăiască având o anomalie a corpului rar întâlnită 

Imaginile care-l înfăţişează pe bărbat cu capul lăsat în permanenţă pe spate sunt impresionante. Dizabilităţile fizice ale lui Claudio l-au făcut să înveţe să trăiască având această greutate sufletească şi fizică. Pe lângă problemele cu gâtul, sud-americanul are mâinile şi picioarele deformate, întâmpinând reale dificultăţi atunci când se deplasează sau este nevoit să-şi folosească membrele superioare. 

Potrivit Daily Mirror, Claudio Vieira de Oliveira nu se plânge. Mai mult, interviurile pe care le-a oferit în diverse ipostaze, au devenit adevărate discursuri motivaţionale pentru mulţi oameni, care-l consideră un adevărat exemplu de determinare. Mai ales că este absolvent de facultate, foloseşte computerul ca orice om normal şi se comportă ca şi cum nimic nu ar fi în neregulă cu el.

La naştere, mama sa a fost sfătuită să nu facă mari eforturi pentru a încerca să-l ţină în viaţă, pentru că oricum nu va reuşi să supravieţuiască. Timpul a demonstrat însă contrariul şi faptul că NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » VIDEO-IMPRESIONANT! El este bărbatul care nu-şi poate ţine capul pe umeri!