Antena Meniu Search
x

Franța a atacat ISIS! Avioane de luptă au bombardat o tabără teroristă și un comandament jihadist

Franţa a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria: avioanele de vânătoare ale Hexagonului au distrus un comandament jihadist şi o tabără de antrenament din Rakka

Franţa a început contraofensiva împotriva Statului Islamic în Siria. Potrivit Ministerului francez al Apărării, avioanele de vânătoare ale Hexagonului au distrus, în urma unui bombardament de amploare un comandament jihadist şi o tabără de antrenament din Rakka, oraş considerat capitală de către terorişti.

Presa americană a dezvăluit că atacatorii din Paris au comunicat cu jihadişti din Statul Islamic înainte de atentate. În acelaşi timp, autorităţile din Turcia au anunţat că au dejucat un atentat terorist de amploare chiar în ziua tragediei din Paris. De partea lor, ministrul de Interne al Franţei a declarat că atentatele au fost organizate de o celulă teroristă din Belgia. De altfel, oficialii belgieni sunt pe urmele unui al optulea posibil terorist, pe numele căruia a fost emis un mandat internaţional de arestare, informează The Guardian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Stiri externe » Franța a atacat ISIS! Avioane de luptă au bombardat o tabără teroristă și un comandament jihadist